15. oktober 2007

Kreativ weekend i Ebeltoft med Nepaltøserne

Igen i år var vi samlet for at hygge og være lidt kreative. Vi mødtes fredag aften i mine forældres sommerhus i Ebeltoft og spiste aftensmad med mor og far. Så var der " Vild med dans" på programmet. Lørdag formiddag fik vi os samlet sammen- efter en dejlig morgenmad med Jeanetts hjemmebagte boller (den gamle bager slår til igen :-)), til at køre ind til Ebeltoft: Planen var at besøge glasmuseet for der var jo perler på det kreative program i weekenden. Meen der var jo æblefestival og masser af butikker i Ebeltofts hyggelige gader- og en nyåbnet cafe- inde bag en øko/helsebutik- h

er måtte vi bare have kaffe med æblekage- rigtig dejligt hyggeligt med træborde og bænke med skin på og meget mere... Så vi kom ikke på glasmuseet men drog hjem og fik frokost v 15 tiden.. så stod der perler-, kæder, armbånd og ørenringe på programmet. Rikke havde italienske perler med fra ferien, Jeanett og Katrine kom med indiske fra deres sommertur og jeg havde taget det med der nu ligger på lager herhjemme. Det blev til mange fine ting- jeg fik lavet et grønt armbånd og var mest produktiv om aftenen da Pernille var lagt i seng.

Søndag var der igen hjemmebag til morgenmad og efter Katrine og Jeannett var kørt gik Rikke og jeg en tur med klapvognen og fik frokost inden Rikke tog bussen til Århus..

Dejligt at mødes med de søde tøser til lidt hygge.

Ingen kommentarer: