1. november 2007

Babysalmesang i Sædden kirke

Hver torsdag "morgen" kl. 9.00 har pernille og jeg siden midten af august deltaget i salmesang for babyer ovre i kirken hvor hun blev døbt.
Det er en ny kirke fra 70'erne med utroligt dejlige rum.

Det var meget stemningsfuldt den første morgen vi var der og utroligt smukt at se hvordan de små børn lytter til de dejlige toner fra cylofonen til Anikas sang. Anika er sangstuderende på konservatoriet her i Esbjerg sang hver gang en morgensang for hvert barn og derefter var der salmer, sanglege og rytmiske øvelser i 3 kvarter.

Og så ind og få morgenkaffe i et af mødelokalerne. En dejlig start på dagen. Aktiviteten som er gratis tilbydes til børn op til 8 måneder, hvilket er meget passende, da Pernille den sidste gang var svær at få til at ligge stille og være opmærksom på sangene- hun ville meget hellere krabbe rundt og kigge efter andre ting :-)

Kirken tilbyder også legestue for børnene om tirsdagen og der er børnegudstjeneste i december. Jeg synes det har været en rar måde at blive tilknyttet til vores lokale kirkehus på den måde.

Det behøves jo ikke altid være gudstjenesterne som er den eneste måde at bruge den kirkelige institution på. Det var også dejligt at møde den ene af de tilknyttede præster Karina som var med til salmesang- hvis man en dag har behov for kirken og præsten vil det jo være meget nemmere når man kender hende igennem sangen.

Ingen kommentarer: