30. december 2007

mellem jul og nytår


Julen med dens trængsler er ovre og jeg nyder de lidt mere stille dage indtil nytår. Vi var en tur hos familien i Silkeborg og i Randers lillejuleaften, fejrede juleaften kun os 3 herhjemme, besøgte en veninde m familie til restyer 1. juledag og til STOR julefrokost hos mine forældre sammen med min søster 2. juledag. Hu ha i bagspejlet et lidt hårdt program- og der skal ihverttilfælde laves mere af maden i forvejen næste juleaften- selv om vi kun var 2 voksne til spisning ja så er der jo næsten de samme forberedelser- jeg ved ikke hvorfor men jeg synes det var mere besværligt i år end sidste år- man da hang Pernille jo heller ikke i mine bukseben og tudede på gr. af manglende opmærksomhed.

Pu ha ind i mellem trænger jeg til en pause- kun med tid til mig selv. Det er nødvendigt for at lade op og samle energi til at dele ud af til både mand og barn. Ja pt glæder jeg mig faktisk til de 3 kvarter lange køreture i bil, helt for mig selv med god kaffe og gode bøger på lydbånd som starter til marts når jeg begynder på arbejde i Kolding igen. Nå den tid skal hurtigt nok komme og så sjovt bliver det jo heller ikke at hænge i en klokkestreng med hentning, aflevering, mine og dine aftenmøder, hundeluftning, aftensmad og kalenderræskoordinering med Dennis hver søndag (inden lukketid). Men 2 * 3 kvarter for mig selv dagligt lyder lige nu som luksus- "Ellentid"- jeg har bestemt at jeg skal se transporten som noget positivt fremover. Og de lange togture til Kbh hver 2. tirsdag kan jo bruges til strikning..

Og så har min nærmeste kollega i byggeafdelingen i Kolding sagt op pr. 1/2-08. Min chef i Kbh. er bange for at direktionen ikke ansætter en ny, da jeg jo har været væk i næsten et år- uden vikar- og vi har jo overlevet endda- det er så bare lige om vi har overlevet til kundernes tilfredshed- og om ikke min nu ekskollega er stoppet bl.a. grundet overbelastning !!! Nå men det bliver jo spændende hvad der sker i fremtiden- byggebranchen ser jo pt ud til at gå ned i en bakkedal - men det kan måske betyde at vores projekter lader sig gennemføre billigere- men sikkert ikke nemmere.
Her er lige et par foto af de hjemmelavede julegaver- lilla puder matchende sengetøj, vaser og urtepotteskjulere til min søster- håber også hun synes det er godt :-?

- og en taske til min mor- på bestilling- hun kom med de gamle broderier og stof- og det endte med at blive meget godt- ihverttilfælde efter min smag!!

Jeg er nu ved at strikke ribkant på min vest- frygter at den er blevet for stor- og må vist lave en strikkeprøve jeg kan vaske i maskinen- for at se om jeg kan skrumpe ulden lidt- æv æv- jeg kan se at min strikkefasthed ændre sig fra ryggen til det sidste forstykke- det må vist handle om hvor meget / lidt jeg koncentrer mig mens jeg strikker.. nå mere om dette senere..

tøsen tuder- har ellers lige fået ren ble og bukser efter at hun igen har sendt "skidtet" ud med turbo på- det snyder alle velcrolukninger og lårelastikker i de altsugende bleer... vi må vist prøve et nyt mærke som passer bedre om numsen..

1 kommentar:

Helle sagde ...

Hej
Med mit første barnebarn er jeg gjort opmærksom på hvor meget det kræver at ha sådan en størrelse--Det er noget man glemmer i takt med de vokser.Men Pernille ser dejlig livfuld (narrestreger)Ud--Og nyd det--Det er så hurtigt forbi (så er hun voksen og skal flytte hjemmefra);-)))
Tasken kan anbefales --jeg bruger den flittigt--Faktisk til 2 størrer strikketing jeg veksler på---Nem at ha med
VH
Helle