19. februar 2008

grå februar med lommetørklæder i stakke

januar gik- med hvad? Ja det eneste jeg lige husker er at Pernille og jeg besøgte Ingelise Folmer fra webstrikkerne på Fanø en eftermiddag- det var rigtigt hyggeligt- det er der jo på Fanø. Vi fik dejlig frokost og kage og en sightseeing hos hendes heste.
Hvad mere skete- jo jeg lavede lidt arbejde herhjemme- Jens er stoppet og der ansættes ikke en afløser foreløbigt- så jeg fik overdraget en bunke byggesager som er meget igangværende- men som så står standby til marts. Den sidste fredag var vi til personalefest i KBH, på Islands Brygges kulturhus og ude at se DR-byen- dejlig fest med fantastisk musik- og som altid var der mange på dansegulvet.
Pernille blev passet herhjemme af Mor og Far- skønt at det gik så godt. Et par dage efter var de igen barnepige, men hjemme i Granslev- jeg var på workshop med Bygherreforeningen Danmark i Århus. Godt med lidt fagligt input og netværk.

Fredag d. 1/2 skulle havde været 1. dag i vuggestuen på Novrupvej (i den anden ende af byen- 7,5 km herfra) men Pernille fik en virus med mæslingelignende udslæt- så deet fik vente.
Herefter er det gået stærkt: Hun virker til at trives derinde, selv om der er megen skifyten rundt i personalet og i stueplacering- alt sammen forårsaget at sygdom blandt personale og børn. Men onsdag aften fik hun en mega forkølelse/virus og tudede det meste af natten- det faldt sammen med at Inge var på besøg og sov her- så jeg håber hun fik lukket øjnene mere end mig..
Torsdag holdte vi en stille hjemmedag- og fredag var hun kort derinde- men var meget sur og gal på mig om eftermiddagen- det er hårdt at hun reagerer herhjemme med angst for at vi forlader hende- bare et par meter fra højstolen så græder hun.....

så fødselsdag hos farmor Lilly lørdag i Randers med det meste af Dennis' familie...

sidste uge gik bedre i institution, men den forkølelsesvirus fra institutionen ramyte nu mig med 100 km/t- feber på 39,5 4 dage i træk, hoste og så noget penicilin. Feberen forsvandt søndag- men jeg kan mærke at snottet har samleyt sig i bihulerne- og det er så sejt at hive ud......
det man ikke dør af bliver man stærkere af- eller blot mere kynisk.......

nå men mit indlæg her er vist bare en overspringshandling istedet for at lave noget arbejde herhjemme...

Ingen kommentarer: