30. november 2007

Nyt strik på pindene


Jeg er startet på en vest af det garn jeg fik af Bente i fødselsdagsgave.
På strikkefestivalen aftalte vi at hun sender mig noget mere- og nu er det bestilt- så det kommer sikkert med posten en af dagene.

Det er håndfarvet garn fra Kathe Lewis og rigtig flot i farvespillet- og dejligt at strikke med- på pind 6 går det jo godt fremad..

Jeg startede på vesten i søndags da jeg var med til strikkecafe i Industrien her nede i Esbjerg. En hyggelig cafe og nemt nok at have Pernille med. Der var 14 damer ialt, gamle unge nybegyndere og garvede. Dejligt at gå på cafe og sludre lidt med nogle kvinder om andet end børn.

Modellen jeg er inspireret af er fra Sandnes garn - men da jeg jo ville bruge mit eget garn kunne jeg jo ikke lige bruge deres mønster- så istedet fandt jeg denne model som jeg så modificerer lidt i retning af Sandnes'.

2 kommentarer:

Dorthes Hobby sagde ...

Hej Ellen.
Jeg var slet ikke klar over at der er strikkecafé hos Industrien, hvem arrangere det?
Glæder mig til vi ses i næste uge.
Mange hilner fra
Dorthe
http://dortheshobby.blogbar.dk

Ellen Kathrine sagde ...

Hej Dorthe!
Ja det var også et tilfælde at jeg fandt det- men det er Karin som har Garnhjørnet på Gammel Novrupvej her i Esbjerg som arrangerer det. Næste gang er i januar måned- d. 20. tror jeg- altid søndag fra 15-17. Du kan lige få den præcise dato til strik-in på torsdag- jeg glæder mig til at I kommer.