16. december 2008

Pernille er fyldt 1 3/4 år = 21 mdr!!
Hun fiser rundt og hygger sig- og så skal lillesøsters legetøj selvfølgelig også afprøves selv om man er lidt stor til det :-)
Ind imellem lander der lidt hårde ting i hovedet af den lille- og der bliver prikket i ører, mund og øjne, da det er ord som vi er igang med at træne- apropoa der kommer mange ord for tiden. det sagde de også i vuggestuen i fredags hvor der var bedsteforældre julehygge. Mine forældre kunne desværre ikke køre herned, da min far lige har fået opereret sit ene øje og skulle til kontrol- så mor var chauffør.. Men farmor og farfar dukkede op til sidst, de har også en lang køretur så Pernille ser dem ikke så tit- det mærkes desværre, da hun var lidt betuttet over at sidde på skødet af Farfar. Det må vi prøve at gøre noget ved. Men jeg var glad for selv at være taget med, da alle de andre børn havde gæster- og Josefine sov heldigvis imens at vi klippede stjerne og puttede masser af glimmer på.
Søndag besøgte vi min "lille" lillesøster- hun fylder 40 d. 18/12.... dejligt at se pernille lege med de to kusiner som jo er 6 og 10 år gamle allerede...

1 kommentar:

Lea Poulsen sagde ...

Hvor er de dejlige de tøser. Det lyder som nogle ret gode bedste forældre som gider kører langt for børnenes skyld..
God juleferie og jul.