9. januar 2009

nyt strik på pindene


Ja det er jo ikke fordi jeg er færdig med dominosjalet- men købte "Vendestrik" af Hanne Meedom og måtte lige lave en lille bluse til Pernille- det er den på forsiden af bogen :-) bare i en rød farve- jeg er halvvejs så det går fremad og er rart med lidt andet, hvor der er et færdigt resultat i sigte inden for nærmeste fremtid... Hverdagen er startet igen- med fuld fart på- har lige været alene hjemme et par dage, så det giver lidt ekstra arbejde om morgenen når det også er mig der skal aflevere Pernille- men hun nåede da formiddagsfrugten i vuggestuen. Vi har fået sendt invitationerne ud til barnedåben- det bliver d. 7. marts- altså 14 dage før Josefine bliver ½ år- håber hun kan passe dåbskjolen- så fejrer vi pernilles 2 års fødselsdag og skal vies når vi nu alligevel er i kirken- det bliver ikke et stort bryllup- blot de samme gæster. Jeg har dog inviteret mine to mostre med mænd også, da vi ikke ses dem så tit. Det giver lidt eftertanke at min tante lige er død- det var min morbros hustru- han døde i 2001 og nu er hun også væk. Ja så er det med at få set dem som endnu er her når der nu er en anledning til det.

5 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Næææe, Tillykke med giftermålet til marts. Og alt det andet.

Dorthe sagde ...

Hej Ellen, jeg har nomineret dig til Award: KREATIV BLOGGER, håber du vil sige ja tak. Du finder nærmere oplyser på min blog :-)
Knus fra
Dorthe

Ps. Jeg håber da at du fik min besked op til weekenden, mener da bestemt at det var under dette indlæg jeg skrev den... det følger jeg lige op på... ;-)

Frida sagde ...

Hej Lea. Mange tak for din søde kommentar og de andre, som jeg ikke har svaret på. Håber, at få mere energi til at blogge nu :)
Det lyder som nogle spennende dage, som I har i møde...held og lykke med dem :)
Hvor er den bluse bare TOTALT sød, som du strikker. Faldt pladask for den. Glllæder mig at se den, når den er færdig.
Knus
Frida

Lea Poulsen sagde ...

Engang imellem sender jeg en tanke i din retning, og nu er det snart at i skal til kirke gå.
Et stort tillykke til jer, lidt på forhånd, men hva´
Ha´en dejlig og minderig dag.
Mange hilsner Lea.

Lea Poulsen sagde ...

Hva´så? Sagde du JA?