12. marts 2010

fødselsdag i børnehaven

Vores første fødselsdagsarrangement i Pernilles børnehave løb af stablen igår. I mit hovede hed planen at jeg skulle bage pølsehorn om formiddagen og købe de sidste ting ind onsdag eftermidag efter at vi kom tilbage fra et møde i vores bank (der er nogle papirer til underskrift når man skal låne til et hus- surprise .-) nå men den plan gik i vasken da der blev ringet fra vuggestuen at Josefine igen var sløj og meget varm- åh nej- hendes 2. penicillin kur er jo ikke engang slut endnu.. Så Dennis tog alene i banken, bestillte pølsehorn hos bageren...... ja sådan blev det! jeg var ved lægen med Jose- som nu ingen feber havde og heller ikke havde noget på lungerne eller ørene HELDIGVIS og efter aftensmaden da Dennis kom hjem tog jeg ned i Netto og fik købt ind til de poser med rosin og nødder ungerne skulle have.
Torsdag morgen var det hygge med gaver i vores seng- lækre blå hyacinter og flag på morgenbordet, fødselsdagskort fra Mormor og Moster Hanne (Tak).
Kl. 9 startede den sidste dag med eventyrprojektet som børnehaven kører pt- og det var pernilles gruppes tur til at lave et eller andet spændende hele formiddagen- der er fernisering i eftermiddag og jeg tror vi bl.a. skal se pindsvin og tryllestave- og har hørt noget om en gulerodsheks og andre ting.
Så efter børnenes middagslur dukkede Dennis og jeg op med balloner og pølsehorn i børnehaven. Pernille blev så paf over at se os at hun begyndte at græde- hun var lige vågnet- og jeg tror hun var meget træt efter formiddagens 2 timer lange koncentreret arbejde med en hemmelighed.  Og jeg syntes det var så dejlig en fornemmelse med den håndfuld af balloner der stræbte mod himlen at jeg måtte gå med et stort smil på da jeg gik fra butikken hvor jeg hentede dem og ud til bilen. Ungerne var også glade for dem- og allerede da vi gik ind i institutionen hang nabobørnehavens børn langs hegnet og råbte BALLONER!
Da vi kom hjem var der en gave fra vores barnepige Ida og brev med fine glansbilleder fra Farmor- og vores to piger hyggede sig med de overskydende balloner indtil sengetid- og ja Pernille blev lidt ked af det da ballonerne her til morgen var blevet trætte og var faldet til gulvet..... Hyggelig dag for alle, og Dennis og jeg nåede at få kigget på hvilke lån vi skal have til vores nye hus- godt med lidt voksentid uden at vi er søvnige og trætte. Det mangler vi plads til i hverdagen- men arbejdet hænger selvfølgelig i baggrunden- og mails tikker ind på mobilen  i løbet af fridagen...

3 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Endnu er gang tillykke med hende.
Det lyder som om hun havde en dejlig dag.

Dorthe sagde ...

Stort tillykke med lillepigen! Og håber I snart er ovre den værste sygdom. Uh, det kræver mange papirer, underskrifter og tid at skulle flytte, men det bliver forhåbentlig til det bedre.

Ellen Kathrine sagde ...

Tak skal I have- ja hun er allerede begyndt at tale om hvornår julemanden kommer med gaver...
- nu er de sidste papirer vedr. hushandlen vist underskrevet og flytningen stå snart for døren.
Men jeg glæder mig til at komme igan gog få alt flyttet og få lidt af det hele på plads...