22. marts 2010

1 besøg i det nye hus

fredag eftermiddag havde vi fået adgang til vores nye hjem af de nuværende ejere- om 1½ uge er huset vores- med det hele...
så vi havde fået en vvs mand med ud at kigge- gas fyret er det oprindelige oliefyr fra 1969 der i 1989 blev ombygget til gas- så vi har af HNG eller hvad leverandøren nu lige kalder sig for tiden... fået oplyst at der er 10.000 kr at spare på varmeregningen om året ved en udskiftning til et mere økonomisk fyr- og en ny og mere rentabel varmtvandsbeholder- og der et pt 4000 kr i tilskud til et nyt fyr nåt man skifter er så gl. som vores kommende- så det venter vi ikke med. Desuden havde vi en maler med- har aldrig haft en maler til at male for mig før- men der er ikke malet siden 1994 hvor de nuværende beboer flyttede- tror jeg :-) og vi har indset at vi ikke kan overkomme at male vægge inden vi flytter ind. Men det er alligevel underligt at bruge penge på noget vi kan selv- men ikke har tid til lige nu. Nå det bliver kune det mest nødvendige og så må vi se- men vi er også enige om at der hvor maleren skal til skal det være ordentligt 1. gang- ellers er det spild af penge.
Spændende at se huset i forårslys og jeg glæder mig til at okkerfarven på væggende i den lidt mørke forgang bliver hvid.... det er jo det rum der tager imod os når vi kommer hjem.

Min veninde fra min Nepaltur i 2003 Rikke som pt bor i Ålborg og videreuddanner sig fra bygningsingeniør til noget byplanlægning/design agtigt :-) kom i går eftermiddags og skal sove hos os et par nætter- hyggeligt- og rart at tale med en single  børnefri person med input fra en anden verden- hun skal på studietur i KBH og Malmø med sine medstuderende og vejlederen fra Rio de Janero- eksotisk :-) fedt for hende med nye indtryk og input efter at hun i 8 år har arbejdet med bygningskonstruktioner og tørre beregninger. Hun er bare så kreativ, tegner og spiller musik- så det lader til at være den helt rigtige vej hun går pt.
- og lige et lille bellisfoto- sådanne blomster står lige nu ved mit skrivebord sammen med en flok stearinlys og pynter- mens arbejdet venter og kaffen bliver kold i koppen...

1 kommentar:

Lea Poulsen sagde ...

Et lille "før" tillykke er på sin plads her. Det er en stor mundfuld i tar denne gang, men held og lykke med det hele.
Lyder som flere ting falder til rette.