3. maj 2010

vi har fået ny adresse

ja nu har jeg lige givet flyttemorgenbrød på arbejde- og nu skal jeg ikke flytte mere de næste 15-20 år- har vist boet 8-10 steder- afhængigt af hvordan man tæller - siden sommer 1994.... og for hver gang kommer der flere kasser til- og jeg smider da også noget ud- det er mærkeligt hvad der sker- men børnenes ting fylder meget ikke sandt? - og jeg er begyndt at indse at de ting jeg skal smide ud er de drømme og ideer om hvad der engang kunne være sjovt at lave- og som jeg nu MÅ indse at jeg nok aldrig får gjort... hm- det kræver vist lidt selvindsigt... nå men selve flyttedagen forrige lørdag gik godt- vi havde jo gjort et stort forarbejde med mine forældres hjælp og traileren- uha min far er sej- når vi andre havde drukket ½ kop kaffe var han klar igen til at bestille noget- på den langsomme seje facon- jævnt konstant tempo fra morgen til aften- men han startede jo også med at erbejde på landet efter 7. klasse og knokler stadig selv om han har fået 2 nye hofter og en øjenoperation- men så behøves han jo heller ikke spille golf eller gå til gymnastik- vel ;-)  nå så holdte jeg ferie i sidste uge- mandag gik med rengøring og græsslåning mv. for at aflevere det gl. lejemål- tirsdag fik vi nyt fyr og børneværelset kom på plads- onsdag var det badeværelset der stod for tur- mine "skønheds" remedier (luderkrudtet som en af mine gl. kammerater kalder det :-)) har ikke været i den grad i orden siden 2006 hvor jeg flyttede ind i Dennis hus- der var dårlig overskuelighed i badeværelsesskabene- og det blev aldrig ok siden- men nu fik jeg ryddet op i det hele og smidt ud af det jeg har indset at jeg ikke kommer til at bruge- f.eks. den meget blå eyeliner købt i 1991 i spanien..... ja men den fylder jo ikke så meget vel....
torsdag gik med en tur i banken, ungerne til frisør og en begyndende influenza i kroppen- som så søndag blev konstateret som den ondeste halsbetændelse- gå væk STREPTOKOKKER- penicillin ja tak- det virker bare på rekordtid og jeg kan igen indtage andet end skoldhed te- men har så smittet Dennis... så flyttekasser venter stadig- fedt at komme på arbejde- hvor jeg kan finde mine ting.. hverdag kom frit frem- jeg savner rutine, ro og regelmæssighed i mit liv.

og så gik reste

2 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Nej, hvor dejligt. Nu har du resten at livet til at få orden på dine ting for i skal vel ikke flytte igen?
Du bliver vel nød til at tage en snut tur til Spanien efter ny makeup, det vil sikkert også hjælpe på halsen.
Sej farmand du har.
Tillykke med det hele

Ellen Kathrine sagde ...

ja men det er da lige det jeg har :-))) og jeg venter lige med at købe nyt til noget af det gl. er brugt op... har fundet ud af at jeg ikke slider ret meget op i den kategori... og lige nu er jeg lige kommet på det trådløse netværk herhjemme- her har været en tdcmand- som selvfølgelig ikke kunne blive færdig idag- så tirsdag eftermiddag må jeg igen tage fri for at holde åbent hus hm.. men netværket virker- hvilket dog kun indirekte er hans fortjeneste- da han gav mig et nr. at ringe til ;-) fYREn i den ande ende hos tdc konkluderede at jeg ikke havde prøvet det før... ja så havde jeg vel ikke behov for hjælp vel ?