25. marts 2010

en garnbutik

har lige fundet ud af at der da ligger en garnbutik næsten lige ved siden af min arbejdsplads- vi flyttede kontor fra Østerbro til Frederiksberg medio januar- og nu så jeg lige at den her butik kun ligger max 300 meter væk.... de åbner i hverdagene fra kl. 11.30.... hm- hun har vist også supersoft garn hm.... jeg er jo startet på de første firkanter til et Grantræ for voksne (fotoet er lånt af Liselotte)- så måske skulle jeg smutte forbi imorgen og supplere lageret.. selv om jeg endnu ikke ved om jeg SKAL strikke den poncho eller ej- og hellere  burde strikke Mini'en til Josefine færdig.. mangler ærmerne,
men fik da lige skyllet den seneste trøje til Pernille op igår- efter at jeg brugte sidste afdelingsmøde på mere end 2 timer til at hæfte ender... så gik jeg da ikke amok over at "spilde" tiden med al det snak om alt og intet- nej det passer nu ikke jeg fik vist lidt ud af det :-)

så imorgen afsted til Joruns garn butik på Godthåbsvej..

2 kommentarer:

knitting by kaae ore just Charlotte sagde ...

frederiksberg er faktisk heller ikke langt fra mig. :)

Ellen Kathrine sagde ...

jamen Charlotte- så kan vi da følges og evt. lure lidt på varerne- evt efterfulgt af en kop kaffe et eller andet sted- eller the?- med strikketøj selvfølgelig..