24. februar 2011

vi kører den ind med weigthwatchers - jeg har taget fjernbetjeningen igen :-)

jeg var til 4. møde igår- og vægttabet kører godt- det er så dejligt og programmet fungerer for mig. Jeg synes det er bekræftende lige pludselig at se at badevægten ikke kun kan måle større og større tal- og at det tøj jeg købte i efteråret- fordi det andet var for stramt! nu lige pludselig passer lidt bedre- og så er det godt at mærke at det er med der har kontrollen over bare en lille del af mit liv. At kunne lade være med at trøstespise/ belønne mig selv når ungerne er puttet om aftenen med chokolade eller lignende. Og det er en kostomlægning som virker- det passer mig fint at mit mål er max ½ kg pr uge- for så er der chance for at det bliver en ny livsstil og ikke en kur.- og når foråret kommer kommer jeg nok også lidt op på cyklen igen og kan øge motionsmængden, således at også nogle af de allestedsværende sundhedsanbefalinger kan følges der.

nå- men jeg faldt lige over denne blog: Hverdagsmønstre der for mig nok er værd at følge. Junettes indlæg fra d. 21/2-11 om hendes datter synes jeg rammer dybt ind i min dårlige mor samvittighed- pu ha - alle mine tanker om alt hvad jeg gør og ikke gør og hvordan jeg gør det bliver lige pludselig sømmet op på skærmen. Vores børn er fødte som næsten hvide lærreder og blødt ler- og de bliver så hurtigt malet til og formet efter den virkelighed vi har at tilbyde.......
og ja så rammer Junnettes skæbnefortælling jo også ned i ens center for medfølelse for vores medmennesker..

- nu vil jeg nyde at jeg har et godt og velbetalt arbejde og at solen skinner ind ad vinduet, så centeret i hjernen der modtager lys kan blive fyldt lidt op igen :-)

1 kommentar:

Lea sagde ...

Hej, min blogsline er væk med indhold, men efterhånden er jeg ved at have alle med igen.
Flot med vægttab, jeg har nu altid delt slikket med min søn så sov vi bagefter:-)
Det er svært at vide hvad der er rigtigt og forkert for et barn men vi gør det bedste vi kan.