16. maj 2010

den dag Pernille hængte sine sutter på suttetræet....

I mandags var begge unger til børnetandlægen, Dennis var med, så nu er der tandfokus herhjemme :-) og vi lærte at Københavnertænder er dem med huller i... jeg blev ærligt talt lidt forarget, men tanflægen var god til ungerne- og så er alt jo tilgivet!!!
Vi vidste det jo godt, men fik jo besked om at Pernille skal stoppe med sutten, selv om tænderne kan flytte sig på plads igen, så kommer der åbenbart også en fordybning i ganen som kan medføre problemr med S og K lydene, og da hun jo ikke taler særligt tydeligt, var det altså skubbet tit at vi fredag kørte ud til Vedbæk havn, hvor der ifølge tandlægen står et suttetræ... vi fandt det og det var rigtig hyggeligt at hænge alle sutterne op som var det pynt på et juletræ... bagefter gik turen til Fætter BR i Lyngby storcenter- selv om ingen af os er vilde med det center og personalets service, så var det altså der vi vidste at vores tilgodekort til fætter BR kunne anvendes.. men der var altså ikke nogle bamser der var lækre nok til at kunne erstatte og trøste når savnet af sutterne melder sig- så i min visdom foreslog jeg at vi da kunne gå i (pengemaskinen) Build a bear- hm- det var en fejl for der var megalang kø- og nu havde hun jo valgt den bamse det skulle være og så er det jo svært at forklare at vi gerne ville hjem, og at Josefines middagslurstid var overskredet. Nå men efter en times kø, måtte vi jo fortsætte, man giver jo ikke bare op vel? Jeg stillede mig op i kassekøen, samtidig med at Dennis stod i bamsefylds køen, og ungerne gik rundt og kiggede på tøj, bamser, solbriller osv.... samtidig med at vi holdte øje med dem, imellem alle de andre ventende kunder... og pludselig var Josefine væk bag en stander- ja hun var helt væk fra butikken.. F...! F...! Dennis afsted ud at lede og efterlyse hende i højtaleranlægget et par gange, og heldigvis kom en flink dame med hende- Josefine var som den eneste totalt uberørt af situationen...... Derefter satte Dennis og Josefine sig ned i bilen i p-kælderen med en sandwich og Pernille og jeg fik fyldt bamsen- som blev til en hund i løbet af den næste time... så efter 2½ time kom vi ud af butikken!!! Var de måske underbemandet på en dag hvor mange har fri og endnu flere bedsteforældre deler bamser ud til deres børnebørn- JA!
Men vi lærte at vi ikke skal starte med at stå i kø, på sådan en dag i sådant et virvar, selv om vi er 2 voksne... hold fast hvor var det et chok- og flytterodet som vi lever i herhjemme pt. blev ligepludseligt ligemeget da vi endelig kom hjem igen!
-

og Pernille er da forresten også stoppet med at bruge ble om dagen- hun er dygtig til at gå ud på wc hver gang- og siger selv når hun gerne vil have ble på, hvis hun er for træt til at overskue toiletbesøgene. Vi har ikke pottetrænet eller på nogen måde presset, så selv om hun er lidt langsom ifht mange af de andre i børnehaven, så synes jeg nu det er gået nemt!

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Uh, det er bare (et af) mareridtene med børn - de sekunder, hvor man ikke kan finde dem (som altså må have været lidt mere end sekunder for jer). Og med børn i forretninger - hæsligt! Men dygtig pige, både med det ene og det andet. Og i øvrigt tillykke med flytning, håber I finder jer godt på plads.
Mvh.
Dorthe

Lea Poulsen sagde ...

Sikken en masse dejlige oplevelser, undtagen når en lille pige bliver væk.
Min søn sendte sine sutter til julemanden, og tænderne rettet sig selv.
Lyder som pigerne er trygge efter en del flytteri.

Lea sagde ...

I må være kommet på plads for længst.
Jeg kan huske vi skrev noget om du måske ønsket aflægger eller frø til din nye have.
Har sommeren afsløret mangler i jeres have?